دانش > پزشکی - الگوریتمهایی که رابطه میان غذا و سلامت را آشکار میکنند، نخستین شواهد را دراینباره فراهم میکنند که به اصطلاح «ما همان چیزی هستیم که میخوریم.» ژان بریله- ساوارین یک وکیل فرانسوی در قرن نوزدهم که به خاطر نوشتههایش درباره آشپزی مشهور است. در مشهورترین اثرش نوشت: «به من بگویید چه میخورید تا من به شما بگویم چه هستید.»
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مجله دانشگاه MIT،این ایده که به اصطلاح «شما همان چیزی هستید که میخورید» بهطور فزایندهای طرفدار پیدا کرده است. از آن هنگام این گفته بریله- ساوارین به عنوان بسیاری از کتابهای آشپزی و راهنماهای سلامت تبدیل شده است؛ برای گروهی این جمله یک شیوه زندگی است.
اگر عبارت بریله- ساوارین حقیقت داشته باشد، پیامدهای مهمی برای بهداشت عمومی دارد. ما از روی تجربه میدانیم که برای مثال آشپزی هندی با آشپزی مکزیکی یا ایتالیایی یا چینی متفاوت است؛ اما ما نمیدانیم چگونه این تفاوتها را به صورت کمی درآوریم.
طرز تهیه سالاد پنیر کبابی هالومی :
این پنیر را روی تابه چدن گریل کنید. این پنیر کبابی در سوپرمارکت ها موجود است. مواد سالاد دلخواه است.
مواد لازم برای تهیه سس خوشمزه فرانسوی :
آب نصف پیمانه، سرکه نصف پیمانه، سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب. یک عدد پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات، سس خردل فرانسوی یا خردل یک قاشق غذاخوری. روغن زیتون یک پیمانه.
طرز تهیه خورش بادمجان با ورژن جدید:
بادمجان ها را حلقه و سرخ کرده گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و ادویه کاری مخلوط کرده ورز می دهیم.
بعد مثل کتلت کوچک سرخ می کنیم.
مرغ را با سسى که با رب گوجه و آبلیمو و زعفران و روغن و نمک و فلفل درست کرده بودم گذاشتم یک ساعت بماند.
بعد داخل سینى فر هویج و فلفل دلمه اى و پیاز با کمى روغن چیدم و مرغ را روی آن گذاشتم و نصف لیوان آب ریختم و روی آن را با فویل بستم و با درجه ٢٢٠ گذاشتم داخل فر یک ساعت بپزد.