مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر


 

درست کردن کیبه سیب زمینی در فر,طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

 

مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر :

 کره آبکرده 4 قاشق سوپخوری
 خرده نان4 قاشق سوپخوری 
سیب زمینی  یک و نیم کیلو گرم (6 عدد متوسط)
 نمکیک و یک دوم قاشق چایخوری 
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده500 گرم
قرص عصاره مرغ (پودر کرده)2 عدد
خلال بادام2 قاشق سوپخوری
ادویه مخلوط (هفت ادویه)1 قاشق چایخوری
جوز هندییک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر :

قالب کمربندی را به قطر 23 سانتیمتر، با نیمی از کره چرب کنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوره کنید. پوره سیب‌زمینی، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

   ادامه مطلب ...

نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی


 

تکنیک های آشپزی جیمز مارتین,نکاتی برای پخت سوفله

سس چیمی چوری آرژانتینی که با گوشت گریل شده (استیک) سرو می شود

 

جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است. او نکاتی مهم و کلیدی که هر زن خانه داری باید آنها را بداند، به شما یادآوری کرده است. این نکات را خوب به یاد بسپارید.

 

سوفله

سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر تهیه می شود. سوفله از یک فعل در زبان فرانسه مشتق می شود که به معنای پف کردن و بالا آمدن مواد می باشد. هر سوفله حداقل از دو ماده اصلی تشکیل می شود. یکی پوره و سسی که از کرم و خامه تشکیل می شود و دیگری سفیده تخم مرغ زده شده که همان مرنگ یا پفک است.

  

ادامه مطلب ...

طرز تهیه لقمه های سوخاری


 

درست کردن لقمه های سوخاری,طرز تهیه لقمه های سوخاری

طرز تهیه ی لقمه های سوخاری، لقمه های سوخاری خوشمزه

 

مواد لازم برای لقمه های سوخاری :

 پیاز حلقه حلقه شده ی یک سانتی یک عدد
 گوشت چرخ شده 200 گرم
سیر رنده شده دو حبه 
 پنیر موزرلا50 گرم 
* ادویه هابه مقدار لازم 
جعفری خرد شده8 - 7 شاخه
تخم مرغ دو عدد
شیر و پودر سیر مخلوط شدهیک قاشق غذاخوری
آرد سفیدنیم پیمانه
* پودر سوخاریبه مقدار لازم 

 

* ادویه ها شامل : پاپریکا ، نمک فلفل ، تخم گشنیز ،آویشن، ادویه گوجه و فلفل و هر چیزی که دوست دارید به مقدار لازم 

 

* پودر سوخاری ( من از ترکیب پانکو و پودر سوخاری معمولی استفاده کردم)

   ادامه مطلب ...

بهینه سازی متن در بنر

بهینه سازی متن در بنر تبلیغاتی میتواند اثرات مثبتی در روند طراحی بنر و نمایش آن برای کاربران داشته باشد . خیلی بنر ها این روزها مشاهده می  شود که درون خود تعداد متن های زیاد و تصاویر متعددی را جای داده اند که به طور اصول طراحی بنر و … اینکار انجام می شود .

کم دقتی اجرای طرح و کم توجهی به بحث کاربر پسند بودن Banner  یکی از موضوعاتی که در اینگونه طرح های بیشتر نمود می کند .

بهینه سازی متن در بنر 

گاها طرح هایی را میبینیم که در آن تعداد زیادی متن یا شعار تبلیغاتی سود آور وجود دارد ، این متن ها وقتی از حد مجاز و استاندارد خود گذر میکند آزار دهنده می شوند و کاربران بجای جذب به آن ها ، از دیدن این Bannerr ها چشم پوشی میکنند .

بهینه سازی متن در بنر

بهینه سازی متن در بنر

 

ادامه مطلب ...

طراحی لوگو آنلاین

طراحی لوگو آنلاین ، همانند دیگر خدمات و سرویس هایی که به صورت آنلاین در اختیار کاربران قرار میگیرد مثل طراحی بنر آنلاین ، طراحی کارت ویزیت آنلاین و موارد این چنین ، مورد تازه ای نیست و همواره در کنار ارائه طرح های اختصاصی به ویژه طراحی لوگو اختصاصی ، که از صفر تا صد  اختصاصی طراحی می شوند . در اختیار کاربران قرار میگیرد.

اگر چه تفاوت بسیاری بین طرح اشتراکی با اختصاصی وجود دارد که در ادامه به آن بیشتر می پردازیم .

طراحی لوگو آنلاین

طراحی لوگو یا آرم توسط یک پلتفورم از پیش آماده شده بر روی وب سایت ها نصب و انجام می شود . ابزار هایی در اختیار کاربر قرار می دهد که بتواند با توجه به ابزارهایی که در دست دارد به یک طرح یا نماد تجاری با توجه المان و شکل های آماده برای خود ایجاد کند .

طراحی لوگو آنلاین

طراحی لوگو آنلاین

 

ادامه مطلب ...