مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

انواع همبرگر

1. همبرگر کلاسیک: با گوشت گوساله یا گوشت چرخ کرده، پنیر چدار، خیار شور، رب گوجه فرنگی، سس مایونز و سس کچاپ.


2. همبرگر چیزبورگر: با اضافه کردن پنیر چدار به همبرگر کلاسیک.


3. همبرگر بیف بورگر: با استفاده از گوشت گاو برای تهیه همبرگر.


4. همبرگر آووکادو: با اضافه کردن آووکادو به همبرگر کلاسیک.


5. همبرگر مخصوص: با ترکیب مواد دلخواه شما مانند قارچ، پیاز، بیکن و غیره.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.