مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

طرز تهیه براونی آلبالو ترکی

در یک تقسیم بندی کلی کیک به به دو نوع کلی کیک بدون خامه و کیک خامه ای تقسیم می شوند. کیک های بدون خامه نیز انواع مختلفی دارند و در مزه ها و مدلهای مختلفی درست می شوند و برخی از انها ساده و با بافت اسفنجی و پوک و برخی با بافتی نسبتا سنگین و به رنگ قهوه ای به نام براونی هستند. براونی نوعی شیرینی  و یا بعبارتی تخت و چهار گوش است که از نظر حالتی بین بیسکویت و کیک قرار دارد. این شیرینی از نیمه اول قرن بیستم در امریکا و کانادا طرفدار پیدا کرد و ریشه ان به کشور امریکا می رسد و برای اولین بار در این کشور درست شد. این کیک بافتی متراکم تر از کیک معمولی دارد و کمی خیس به نظر می رسد و کمی سنگین است. گاهی در ان از مغزهای خوراکی مانند گردو و بادام و پسته و ... استفاده می شود. دستورهای مختلفی برای تهیه براونی وجود دارد اما بطور کلی به دو دسته تقسیم می شود: دسته ای که در مواد اصلی ان از پودر کاکایو ستفاده می شود و دسته ای دیگر که در مواد اولیه ان از شکلات تخته ای استفاده می شود.براونی ها دارای رویه های مختلف شکلاتی و خامه ای و پنیری و میوه ای و ...می باشد.

براونی آلبالو ترکی


  

در این مطلب طرز تهیه براونی آلبالو را که شامل تخم مرغ و ارد و شکلات مایع و کره و البالو و شکر و شکلات تلخ و بکینگ پودر است را برایتان می نویسم تا ان را در منزل درست کرده و برای عصرانه همراه با چای و یا قهوه میل کنید. این دستور کیک از دستور یک اشپزی ترکی گرفته شده و بسیار خوشمزه است و حتما با درست کردن ان از نتیجه کار بسیار خرسند خواهید شد.


مرحله اول تهیه براونی البالو ترکی:

ابتدا و برای شروع کار 2 عدد تخم مرغ را که از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته بودیم و ان را در دمای محیط قرار داده بودیم را داخل یک ظرف شکسته و در صورت سالم بودن تخم مرغها  را داخل یک ظرف می ریزیم و به ان نصف لیوان شکر اضافه می کنیم و انها را با همزن برقی برای مدت 3 دقیقه خوب انها را مخلوط می کنیم تا حالت حجیم و حبابدار پیدا کند و شکر کاملا با تخم مرغها خوب مخلوط شود.


براونی آلبالو ترکی


مرحله دوم تهیه براونی البالو ترکی:

در ادامه 150 گرم شکلات تلخ را با دست شکسته و انها را همراه با 100 گرم کره داخل یک ظرف می ریزیم و مواد را روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب می کنیم و یا انها را داخل مایکروفر گداشته تا ذوب شوند و سپس انها را با هم قاطی می کنیم و انها را با هم خوب مخلوط می کنیم. سپس مخلوط کره و شکلات تلخ ذوب شده را به مواد مرحله قبل یعنی مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه می کنیم و با انها خوب مخلوط می کنیم تا مواد ما یکدست شود.


مرحله سوم تهیه براونی البالو ترکی:

سپس نصف استکان شکلات مایع و نصف لیوان ارد را به مواد کیک در مرحله قبل اضافه می کنیم و انها را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس کف یک قالب را کاغذ روغنی می انداریم بطوریکه کاغذ روغنی از اطراف فالب بیرون زده باشد و سپس مایه کیک تهیه شده را کف قالب و روی کاغذ روغنی می ریزیم و ان را تکان می دهیم تا روی کیک صاف شود و بطور یکنواخت در قالب پخش شود.


براونی آلبالو ترکی


مرحله چهارم تهیه براونی البالو ترکی:

سپس یک استکان البالو را شسته و هسته انها را  با کمک هسته گیر البالو بیرون می اوریم و انها را روی مایه کیک ریخته شده در قالب می چینیم. سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد و اماده شود.


مرحله پنجم تهیه براونی البالو ترکی:

سپس وقتی کیک پخت و اماده شد، قالب را از فر در اورده و بعد از خنک شدن با کمک کاغذ روغنی ان را از قالب بیرون می اوریم. اکنون کیک براونی البالو ترکی ما اماده است و ان کیک را برش زده و ان را برای عصرانه همراه با چای و یا قهوه میل می کنیم و یا برای مهمانی ها این کیک را درست کرده و می خوریم. نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.