مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

انواع پیتزا ایتالیایی

1. پیتزا مارگریتا: با ترکیب مواد اولیه ساده از جمله رب گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا و ریحان تازه.


2. پیتزا ناپولیتان: با تخم مرغ، زیتون، انواع گوشت و پنیر موتزارلا.


3. پیتزا کواترو فورماژی: با ترکیب چهار نوع پنیر مختلف از جمله پرمژان و پنیر ریکوتا.


4. پیتزا کالزونه: یک نوع پیتزا که در داخل آن مخلوط سس گوجه فرنگی، پنیر و گوشت یا سبزیجات قرار دارد و به شکل نصف دایره تهیه می‌شود.


5. پیتزا سیسیلیایی: با ترکیب مواد اولیه محلی از جمله زیتون، کاپرس، قارچ و سالامی.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.