مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

نان تخم مرغی پاکتی

نان تخم مرغی پاکتی

نان تخم مرغی پاکتی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

پسته سرشار از یون کلرید است که بدن برای تولید اسید هیدروکلریدیک در معده به آن نیاز دارد و به گوارش بهتر و سلامت روده کمک می کند.

نکاتی در رابطه با تهیه ی نان تخم مرغی پاکتی :

۱- به ۲ برش کلفت نان، به پهنای دو و نیم سانتی متر، نیاز دارید. می توانید از نان تست، نان آرد کامل و یا هر نان دیگری که به آن دسترسی دارید، استفاده کنید

۲- از موز رسیده استفاده کنید.

۳- پسته ها را خرد کنید. در صورت تمایل ابتدا آن ها را تفت دهید.

۴- می توانید به جای تمشک تازه از مربای تمشک نیز استفاده کنید.

تخم مرغ، موز، نوک انگشت جوز هندی، دارچین و نمک را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند، هم بزنید. آن را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.هر برش از نان را از سمت بزرگ تر آن شکاف دهید و آن را به حالت جیب باز کنید. با دست تا جایی که می توانید تمشک ها را در نان ها قرار دهید. مراقب باشید تا نان ها پاره نشوند. سپس نان ها را در ترکیب تخم مرغ قرار دهید تا تخم مرغ به خورد نان ها برود.در این میان، در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط رو به پایین، 1 قاشق چای خوری روغن بریزید و آن را با حوله ی کاغذی در ماهیتابه بمالید. نیمی از ترکیب تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و یکی از نان های آغشته به ترکیب تخم مرغ را روی آن قرار دهید تا لایه ای پنکیک مانند زیر آن تشکیل شود. این کار را برای ترکیب تخم مرغ و نان باقیمانده تکرار کنید. آن ها را برای 3 تا 4 دقیقه تا طلایی شوند، از هر طرف بپزید. نان های تخم مرغی را با ماست سرو کنید. بر روی آن ها کمی پسته خرد شده، پودر دارچین ومقداری عسل بریزید.

منبع : http://ashpazbashy.com/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.