مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

پوره لوبیا سفید؛ مزه‌ای خوش طعم کنار ماهی!

پوره لوبیاسفید و پیازچه غذایی ساده، مناسب گیاه خواران و کم هزینه که می‌توانید در مهمانی‌ها بعنوان مکمل سرو کنید.

وب‌سایت نمناک: پوره لوبیاسفید و پیازچه غذایی ساده، مناسب گیاه خواران و کم هزینه که می توانید در مهمانی ها بعنوان مکمل سرو کنید.

  

مواد لازم برای پوره لوبیاسفید و پیازچه


آب: 50 میلی لیتر

کنسرو لوبیا سفید: 800 گرم

سیر: 2حبه

پیازچه: 1 دسته

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

جعفری: کمی

طرز تهیه پوره لوبیا سفید؛ مزه‌ای خوش طعم با ماهی!


طرز تهیه پوره لوبیاسفید و پیازچه


1. سیر و پیازچه را ریز خرد کنید (به جای پیازچه می توانید از یک پیاز کوچک استفاده کنید).


2. روغن زیتون را در تابه ای گود گرم کنید و پیازچه خردشده را درون آن بریزید.


3. آنها را برای 5 دقیقه روی شعله کم تفت دهید، سپس حبه های سیر له شده را اضافه کنید تا بوی آنها بلند شود.


4. کنسروها را آبکشی کنید. اگر کنسرو لوبیا در دسترستان نیست خودتان در منزل لوبیا سفید را بپزید؛ در اینصورت زمان پخت این پوره نسبتا طولانی خواهد شد. توجه کنید که منظور از 800 گرم دو قوطی 400 گرمی است؛ مقدار لوبیای خامی که باید بگذارید بپزد حدود 250 تا 300 گرم است.


5. لوبیاهای پخته و آبکش شده را در تابه بریزید و با اضافه کردن کمی عصاره یا آب آنها را با گوشتکوب برقی یا دستی پوره کنید.


6. جعفری را با مقدار کافی ادویه هم بزنید و به مواد اضافه کنید. آماده است. این غذا با ماهی سفید کبابی عالی می شود.

bartarinha.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.