مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

طرز تهیه املت قارچ و پیازچه

ز قارچ و پیازچه :

قارچ را شسته خرد کرده و با کره تفت می دهیم بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد پیازچه خرد شده و زرشک و گشنیز را اضافه کرده و کمی که تفت دادیم شعله را خاموش می کنیم تا این مواد کمی سرد شوند.

  

 

در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته نمک، فلفل سیاه و آرد و پودر بکینگ پودر و زعفران را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و مواد دیگر را به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم در ماهی تابه یک کم روغن می ریزیم وقتی که داغ شد موادمان را می ریزیم و هم نمی زنیم وقتی زیر آن پخت برای روی آن درب ماهیتابه را می گذاریم تا بپزد من روی آن را در توستر پختم با یک کم پنیر پیتزا که روی آن زدم.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.