مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

کدام ادویه با کدام غذا؟

کدام ادویه با کدام غذا؟

ادویه جات یکی از اصلی و ضروری ترین مواد در پخت و پز محسوب می شوند. هر غذایی حداقل با یک یا دو ادویه، طعم دار می شود. حال تصور کنید اگر غذا بی عطر و طعم باشد! خوردنش واقعا غیرقابل تصور است.
ماهنامه همشهری تندرستی - ترجمه شیما شاه حسینی: ادویه جات یکی از اصلی و ضروری ترین مواد در پخت و پز محسوب می شوند. هر غذایی حداقل با یک یا دو ادویه، طعم دار می شود. حال تصور کنید اگر غذا بی عطر و طعم باشد! خوردنش واقعا غیرقابل تصور است.

حتما این را می دانید که طعم ادویه ها با هم فرق می کند. یکی طعمی شیرین دارد، یکی خوشبوست و یکی تند و تیز است. باید ببینید چه غذایی می خواهید درست کنید، آن وقت باید ادویه های آن را هم شناسایی کرده و در پختن آن غذا استفاده کنید. هر کشوری غذاهای مخصوص به خودش را دارد. هرکدام از غذاها هم با ادویه یا ادویه های مناسبی طعم دار می شوند. اگر از ادویه ها و موارد استفاده شان چه در غذاهای ایرانی و چه در غذاهای فرهنگی اطلاعات کافی ندارید، جدول رو به رو به شما کمک خواهدکرد تا غذاها را با بهترین عطر و طعم درست کنید.

کدام ادویه کدام غذا؟

کدام ادویه کدام غذا؟

کدام ادویه کدام غذا؟

کدام ادویه کدام غذا؟
منبع : bartarinha.ir
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.