مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

طرز تهیه بروله موز و برنج

طرز تهیه بروله موز و برنج

پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود. بروله (که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید.


مقداری پودینگ برنج را برداشته، پوست پرتقال، ساقه زنجبیل و ورقه های موز به آن طعم داده و روی بروله موز و برنج را با شکر قهوه ای تزیین نمایید.

مواد لازم برای بروله موز و برنج :

 پودینگ برنج خامه ای 400 گرم
 پوست رنده شده پرتقالنصف پرتقال
 ساقه زنجبیل، ریز خرد شده2 قطعه
 شربت زنجبیل2 قاشق چایخوری
کشمش40 گرم
موز2 عدد
آب لیمو2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای خام5 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بروله موز و برنج :
پودینگ برنج را در یک کاسه خالی نموده و رنده پوست پرتقال، زنجبیل، شربت زنجبیل و کشمش را به آن اضافه نمایید و مخلوط نمایید.

موزها را به صورت مورب ورقه نمایید، جهت جلوگیری از تغییر رنگ، آن ها را به آب لیمو آغشته نموده، خشک نموده و در دو ظرف نسوز مجزا بریزید.

مخلوط برنج را با قاشق به شکل یک لایه روی موزها بریزید تا ظرف ها تقریبا پر شوند.
روی برنج هر یک از ظرف ها، یک لایه شکر بپاشید.

ظرف ها را درون فر گرم شده روی حرارت متوسط گریل قرار داده و حرارت دهید تا شکرها آب شوند، مراقب باشید تا شکرها نسوزند.

ظرف ها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند و کارامل شکل بگیرد، سپس درون یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند. با پشت قاشق روی بروله ها را صاف نمایید و آن ها را سرد سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:
پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود. بروله ( که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد ) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید.

 

منبع : avayesalamati.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.