مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

املت دانشجویی، از نوع اسپانیایی

املت دانشجویی، از نوع اسپانیایی

مزایای املت به یکی دوتا محدود نمی شود. املت غذایی حاضری محسوب می شود که سریع آماده می شود. همچنین برای صبحانه ها خیلی می چسبد. املت نوع های مختلفی دارد که امروز نوع اسپانیایی آن را آموزش می دهیم.

وب‌سایت بدونیم: مزایای املت به یکی دوتا محدود نمی شود. املت غذایی حاضری محسوب می شود که سریع آماده می شود. همچنین برای صبحانه ها خیلی می چسبد. املت نوع های مختلفی دارد که امروز نوع اسپانیایی آن را آموزش می دهیم.

آموزش اشپزی

مواد لازم:

    ۳ عدد تخم مرغ

    ۲ قاشق سوپ خوری شیر

    کره به مقدار لازم

    گوجه فرنگی

    ژامبون

    پنیر

    فلفل سیاه

    نمک

املت اسپانیایی

طرزتهیه:

1-تخم مرغ ها و شیر را هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. ژامبون و گوجه فرنگی را خرد کنید و پنیر را رنده کنید.

املت اسپانیایی

2-حدود دو سوم ترکیب شیر و تخم مرغ را داخل تاوه بریزید و روی آن ژامبون، گوه فرنگی و پنیر را اضافه کنید. چند دقیقه منتظر بمانید تا سرخ شود. سپس یک طرف املت را برگردانید تا رولت به راحتی شکل بگیرد.

املت اسپانیایی

3-اکنون باقی شیر و تخم مرغ را روی املت اضافه کنید و چند لحظه صبر کنید تا بپزد. سپس باقی املت را رول کنید از داخل ظرف بردارید و برش بزنید.

منبع : bartarinha.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.