مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

طرز تهیه کیک بادام با شربت عسل

طرز تهیه کیک بادام با شربت عسل
نباید کیک بادام را تا قبل از این که با شربت عسل جلا داده شود, از فر درآورد. بگذارید تا زمان سرد شدن شربت به تدریج در بافت کیک, نرم بماند.
وب‌سایت آوای سلامتی: نباید کیک بادام را تا قبل از این که با شربت عسل جلا داده شود, از فر درآورد. بگذارید تا زمان سرد شدن شربت به تدریج در بافت کیک, نرم بماند.

مواد لازم:

 کره مارگارین , نرم شده : 150 گرم
شکر قهوه ای نرم : 50 گرم
 آرد بکینگ پودردار : 175 گرم
 بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
 عسل بدون موم : 2 قاشق غذاخوری
 شیر : 4 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ : 2 عدد
 بادام پرک شده : 50 گرم

مواد لازم جهت تهیه شربت:

 عسل بدون موم : 150 میلی لیتر
 آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

کیک بادام

طرز تهیه:

1. قالب کیک گردی به قطر 18 سانتی متر را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .

2. در یک کاسه بزرگ مارگارین , شکر قهوه ای , تخم مرغ ها , آرد , بکینگ پودر , شیر و عسل را با هم مخلوط نمایید و به مدت یک دقیقه با قاشق چوبی آن ها را هم بزنید تا تمام مواد کاملا ترکیب گردند .

3. مخلوط آماده شده را با قاشق درون قالب کیک ریخته و با پشت قاشق یا چاقو روی آن را صاف نمایید و ورقه های بادام را روی آن بپاشید .

4. قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا زمانی که کیک خوب پف نماید و اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید , مواد کیک به آن نچسبند .

5. در همین فاصله , شربت را آماده نمایید . عسل و آب لیمو را درون یک شیر جوش کوچک مخلوط نموده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا بجوشد و شربت به غلظتی برسد که پشت قاشق بچسبد .

6. به محض این که کیک را از فر بیرون آوردید , شربت را روی آن بریزید و بگذارید شربت به وسط کیک نفوذ نماید .

7. حداقل به مدت 2 ساعت بگذارید کیک خنک شود , سپس آن را برش بزنید .

توصیه سرآشپز:

تنوعی از عسل هایی با طعم های مختلف را برای شربت جلا دهنده روی کیک امتحان نمایید تا طعم مورد علاقه تان را پیدا نمایید.
منبع : bartarinha.ir

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد سه لوبیا

سالاد سه لوبیا از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این نوع ساده شده از این سالاد کلاسیک که شامل باقالی، لوبیا سبز و لوبیا قرمز است، با سرکه ی خانگی بسیار خوشمزه می شود. آن را امتحان کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد سه لوبیا :
۱- از باقالی، لوبیا سبز و لوبیا قرمز پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن ها را آبکشی و خشک کنید.
۲- برای پخت باقالی، در قابلمه ای مقداری آب بریزید و بجوشانید. باقالی را به همراه قدری نمک در آن بریزید و تا نرم شوند بپزید. آن ها را با آب سرد آبکشی کنید و پوستشان را جدا کنید.
۳- سر و ته لوبیا سبزها را جدا کنید. آن ها را به قطعات ۲ سانتی متری برش دهید. آن ها را در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش بپزید تا نرم شوند. سپس با آب سرد آبکشی کنید.
۴- لازم است که سالاد برای ۳۰ دقیقه در دمای محیط یا یخچال استراحت کند. می توانید آن را در یخچال تا ۱ روز نگه دارید.
در ظرفی، سرکه و زیتون را با هم بزنید. بر روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید.باقالی و لوبیا ها را در سس بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.سالاد را برای 30 دقیقه در دمای محیط و یا یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. هر از گاهی آن را هم بزنید.
منبع : http://ashpazbashy.com/

کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات

کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.

این کتلت متفاوت با ترکیبی جدید و طعم های مختلف را امتحان کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات:

۱- هویج را پوست بگیرید و آن را رنده کنید.

۲- کدو و پنیر کبابی را رنده کنید.

۳- می توانید از ۲ تا ۴ عدد پیازچه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و ریز خرد کنید.

۴- برگ های گشنیز و نعناع را ریز خرد کنید.

۵- تخم مرغ ها را کمی با چنگال بزنید.

۶- فلفل چیلی را به صورت نازک حلقه حلقه کنید.

۷- از یک تکه ی ۲ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پوست آن را بگیرید و آن را ریز خرد کنید.

برای تهیه کتلت ها، رنده ی هویج و کدو را در آبکش بریزید، بر روی آن ها نمک بپاشید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب بیاندازند. سپس آن ها را روی دستمال حوله ای بریزید و فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.ترکیب کدو و هویج، پنیر کبابی، پیازچه، گشنیز و نعناع را در ظرفی بریزید، به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.سپس آرد سوخاری را به سایر مواد اضافه کنید. مواد باید به اندازه ای چسبنده باشند که بتوان آن ها را فرم داد، اگر لازم شد آرد سوخاری بیشتری به آن اضافه کنید.مواد را به شکل 8 عدد کتلت به پهنای 1 سانتی متر، یا 16 عدد کتلت کوچک فرم دهید. برای این کار می توانید از قاشق استفاده کنید. یک قاشق پر از مواد بردارید و با دست آن را فشار دهید (تا اگر آب اضافی داشت، خارج شود). آن ها را برای 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.در این میان، سس را آماده کنید. فلفل چیلی، زنجبیل، شکر، سرکه، 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و به اندازه نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید، تا شکر حل شود. آن را بچشید و در صورت لزوم به آن چاشنی بیشتری اضافه کنید.ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقداری روغن زیتون در آن بریزید و کتلت ها را در چند نوبت تا از هر دو طرف طلایی و ترد و مغز پخت شوند در آن بپزید.کتلت ها را داغ و با 1 قاشق پر سس چیلی سرو کنید.

منبع : http://ashpazbashy.com/

ماهی کبابی

ماهی کبابی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت آشپزباشی دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
خوردن این غذای جالب و تهیه شده یا مواد تازه را از دست ندهید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی کبابی:
۱- می توانید از برش های نان باگت هم استفاده کنید. نان را به قطعات ۲ سانتی متری برش دهید.
۲- می توانید از فیله ی هر نوع ماهی با بافت منسجم استفاده کنید. فیله را به قطعات حدود ۲ سانتی متری برش دهید.
۳- لیمو را به ۶ قاچ برش دهید.
۴- از فلفل سیاه تازه آسیاب شده، استفاده نمایید.
۵- به ۶ عدد سیخ چوبی نیاز دارید. آن ها را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند و هنگام پخت نسوزند.
مکعب های نان را به همراه مقدار کمی آب جوش در کاسه ای ریخته و با هم ترکیب کنید.بر روی فیله ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و بر روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.قطعات ماهی و نان را به میزان مساوی در سیخ بزنید. آن ها را خیلی به هم نزدیک نکنید تا به خوبی بپزند. یک قاچ لیمو در سر هر سیخ بزنید.ماهیتابه ی مخصوص گریل را روی حرارت نسبتاً زیاد گرم کنید و سیخ ها را برای 10 تا 15 دقیقه تا مغز پخت شوند، در آن گریل کنید. هر 2 دقیقه سیخ ها را بچرخانید تا از همه طرف پخته و طلایی شوند. یا می توانید آن ها را از بالا گریل کنید. گریل را از قبل با درجه حرارت بالا گرم کنید. سینی فری را اندکی با روغن چرب کنید و سیخ ها را در آن بگذارید. و برای 10 تا 12 دقیقه تا مغز پخت و طلایی شوند، گریل کنید(سیخ ها را در میانه پخت بچرخانید).می توانید ماهی کبابی را با سالاد سبزیجات تازه، برنج و یا نان هایی مانند لواش و پیتا ، سرو کنید.
منبع : http://ashpazbashy.com/

3 نوشیدنی خنک برای روزهای گرم!

فصل گرما از راه رسیده است و عطش در این هوا لذت نوشیدنی‌های خنک را چند برابر کرده است. اگر دوست دارید چند نوشیدنی جدید را بیازمایید و برای خودتان یا در مهمانی‌ها از آنها استفاده کنید با ما همراه شوید.
نی‌نی سایت: فصل گرما از راه رسیده است و عطش در این هوا لذت نوشیدنی‌های خنک را چند برابر کرده است. اگر دوست دارید چند نوشیدنی جدید را بیازمایید و برای خودتان یا در مهمانی‌ها از آنها استفاده کنید با ما همراه شوید تا طرز تهیه سه نوشیدنی خنک و گوارای تابستانی را برای شما بگوییم. یک نوشیدنی آسان که سریع و راحت تهیه می‌شود، یک نوشیدنی مناسب مهمانی که خوش طعم و مجلسی است و یک نوشیدنی رژیمی و کم کالری که می‌توانید آن را جایگزین نوشیدنی‌های پرکالری و شیرین کنید. امیدواریم آن‌ها را تهیه و از خوردن‌شان لذت ببرید؛ نوش جان!

1. نوشیدنی آلبالویی با لیمو و نعناع/ سریع و آسان

3 نوشیدنی خنک برای روزهای گرم!

این یک نوشیدنی گواراست که علاوه بر شیرینی آلبالو خنکی نعناع و طعم بی‌نظیر لیمو ترش را هم همراه خود دارد. برای آماده کردن این نوشیدنی نشاط آور ابتدا مقداری شربت آلبالوی غلیظ که قبلا تهیه کرده‌اید یا به صورت آماده از بیرون خریداری کرده‌اید را داخل لیوان بریزید. سپس برش‌های حلقه‌ای و نازک که از لیمو گرفته‌اید را داخل لیوان بیندازید و چند برگ نعناع تازه را نیز اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید از دانه‌های یخ زده آلبالو نیز استفاده کنید. حالا در مرحله آخر باید آب سرد یا در صورت تمایل آب گازدار را اضافه کنید. وقتی آب را اضافه کنید، حلقه‌های لیموترش و برگ‌های نعناع در لیوان نوشیدنی شما به حالت شناور درمی‌آید که زیبایی و طراوت خاصی به آن می‌بخشد. اگر میوه آلبالو را در دسترس نداشتید می‌توانید از میوه‌های یخ زده دیگر استفاده کنید.‌


2. اسموتی توت فرنگی و موز/ مخصوص مهمانی

3 نوشیدنی خنک برای روزهای گرم!

شیر، توت فرنگی و موز مواد اصلی این نوشیدنی را تشکیل می‌دهند که باید از تمام آنها به یک میزان استفاده کنید. یعنی با توجه به حجمی که نیاز دارید به مقدار مساوی از آنها داخل نوشیدنی بریزید. به طور مثال، به ازای هر دو لیوان شیر، دو لیوان توت فرنگی و دو لیوان هم موز بریزید. اندازه نصف میزان این مواد به یخ خرد شده نیاز دارید و کمی شکر. حالا می‌توانید تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب با هم میکس کنید.

نکات تکمیلی:

می‌توانید به جای شیر از بستنی استفاده کنید.

اگر مایل به استفاده از یخ نیستید می‌توانید از میوه‌ها به طور یخ زده استفاده کنید.

برای طعم بهتر نوشیدنی می‌توانید به نسبت مساوی موز و توت فرنگی از آناناس خردشده نیز استفاده کنید.

می‌توانید به این مجموعه نعناع هم اضافه کنید.

می‌توانید به جای موز هر میوه دیگری را به توت‌فرنگی اضافه کنید.

می‌توانید به این مواد اولیه کمی ماست شیرین چکیده هم اضافه کنید.


3. نوشیدنی خیار/ کم‌کالری و رژیمی

3 نوشیدنی خنک برای روزهای گرم!

این نوشیدنی هم البته مانند باقی نوشیدنی‌ها می‌تواند شیرین باشد اما خودتان می‌توانید میزان شیرینی آن را کنترل کنید و از آن یک نوشیدنی کم‌کالری بسازید. برای تهیه این نوشیدنی به چند عدد خیار بزرگ نیاز دارید که میزان آن با توجه به نیاز شما به مقدار نوشیدنی است. خیارها را پوست بگیرید و اگر دانه‌های درشت دارد آنها را خارج کنید چون به سختی در میکسر حل می‌شود و جلوه بدی به نوشیدنی شما می‌دهید. بعد خیارها را خرد کنید. به اندازه یک‌چهارم میزانی که خیار دارید باید از نعناع یا ریحان استفاده کنید. (به ازای هر 1 پیمانه خیار، یک‌چهارم پیمانه نعناع) کمی نمک و آب را به خیارهای خرد شده اضافه کنید و در مخلوط کن آن را خوب به هم بزنید تا یکدست شود. سپس چند تکه یخ را به همراه نعناع و مقداری آب لیموترش تازه به مخلوط اضافه کنید و کاملا میکس کنید. برای شیرین کردن این نوشیدنی نیاز به شربت قند دارید.

طرز تهیه شربت قند: مقداری شکر را با آب مخلوط می‌کنید و روی حرارت متوسط قرار می‌دهید و اجازه می‌دهید تا شکر کاملا حل شود و مایع کمی حالت غلظت پیدا کند. سپس اجازه می‌دهید شربت شما خنک شود تا بتوانید آن را به بقیه مواد اضافه کنید.

به میزانی که مایل به شیرین شدن شربت هستید از این شربت استفاده کنید و اگر دوست دارید یک نوشیدنی کاملا بدون کالری بنوشید به کلی از اضافه کردن این شربت چشم‌پوشی کنید. در نهایت می‌توانید با کمک پوست‌کن برش‌های طولی و نازک از خیار تهیه کنید و در موقع سرو برای تزیین روی جداره لیوان بگذارید.
منبع : bartarinha.ir