طرز تهیه رولت سیب زمینی :
همه ی مواد کرپ را با هم می زنیم، تا یکنواخت شود، نه شل و نه سفت باشد.
کف تابه ی متوسط را کمی چرب می کنیم در ۳ مرحله از مواد داخل تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم تا کمی بپزد، خیلی آرام آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم بپزد.
طرز تهیه پیتزا میگو اسپایسى :
میگوها را همراه سویا سس و سیر رنده شده، کمى نمک و فلفل سیاه براى چهار تا پنج ساعت مرینیت مى کنیم.
بیکن را خرد کرده و در تابه بدون روغن تفت مى دهیم تا روغن آن خارج شود، سپس میگوها را اضافه کرده و سرخ مى کنیم.
طرز تهیه کروکت برنج :
برنج را مثل کته دم می کنیم و می گذاریم خنک شود. بعد چرخ می کنیم و به آن تخم مرغ، کمی نمک و کمی زردچوبه یا زعفران اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید.
ز قارچ و پیازچه :
قارچ را شسته خرد کرده و با کره تفت می دهیم بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد پیازچه خرد شده و زرشک و گشنیز را اضافه کرده و کمی که تفت دادیم شعله را خاموش می کنیم تا این مواد کمی سرد شوند.
طرز تهیه نان ماست :
ابتدا خمیرمایه را به همراه آب ولرم و شکر در ظرفی ریخته تا خمیرمایه عمل بیاید. بعد در ظرفی ماست، کره آب شده در حدی که نرم باشد و عسل را مخلوط کرده و بعد خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه می کنیم. نمک را هم اضافه کرده و بعد آرد را بتدریج اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید.
برای من همه ی آردی که در مواد اولیه گفته بودم مصرف شد. بعد خمیر را حدود ۱۰ دقیقه با کف دست ورز می دهیم. و بعد روی آن را بپوشانید. در جای گرمی می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود. تقریبا یک ساعته خمیر حجیم می شود. بعد از آن خمیر را به هر مدلی که دوست داشتید دربیاورید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه قرار بدهید.