مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

خوراک قارچ لوبیا سیاه تند با پخت آهسته

مواد لازم
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون فوق العاده عالی
¼ فنجان دانه خردل
2 قاشق غذا خوری پودر چیلی
1½ قاشق چای خوری بذر زیره یا زیره زمینی
½ قاشق چای خوری دانه هل یا هل زمینی
2 پیاز متوسط
1 پوند قارچ تکه شده
8 انس توماتیلوس
¼ فنجان آب
5½ فنجان آبگوشت قارچ یا آبگوشت سبزیجات
16 انس رب گوجه فرنگی
1-2 قاشق غذاخوری فلفل چیپوتل کنسرو شده در سس آدوبو
1¼ فنجان رول Monterey Jack، یا پنیر فلفل جک
½ فنجان خامه ترش کم چرب
2 لیموی برش داده شده
فنجان cilantro تازه خرد شده
اشتراک گذاشتن دیگران
 
ادامه مطلب ...

هوموس سبزیجات با پخت آهسته

هوموس سبزیجات با پخت آهسته


مواد لازم

2 گوجه فرنگی کوچک

2 پیاز کوچک، نصف شده

2 فلفل دلمه ای بزرگ

¼ فنجان روغن زیتون فوق العاده با کیفیت و 2 قاشق چایخوری مجزا

¾ قاشق چای خوری نمک کوشر، تقسیم شده

½ قاشق چای خوری فلفل زمینی

7 گل میخک سیر، پوست کنده، تقسیم شده

1 قوطی (15 اونس) نخود بدون نمک، خیس خورده ابکش شده

½ فنجان آب لیمو

¼ فنجان خمیر کنجد

2 تخم مرغ بزرگ پخته شده، چهارقاچ شده

1 قاشق چایخوری ادویه za'atar (ترکیب سبزیجات خشک و معطر، کنجد، سماق و نمک )

اشتراک گذاشتن دیگران

  ادامه مطلب ...