بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.
وبسایت سرآشپز پاپیون: بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.
نان شیرمال نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پزند. نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت میشود و فارغ از مواد استفاده شده در پخت آن اغلب مدور و با قطر کمتر از ۴۰ سانتیمتر و به رنگ قهوهای تیره است.
مجله آشپزی مثبت - آرزو پورقوامی: نان شیرمال نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پزند. نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت میشود و فارغ از مواد استفاده شده در پخت آن اغلب مدور و با قطر کمتر از ۴۰ سانتیمتر و به رنگ قهوه ای تیره است. با طرز تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید.
حلوای لبو یکی از حلواهای کمتر شناخته شدهای ست که چندان در بین مردم جا نیفتاده و شاید هم برای اولین بار با آن روبر شدهاید. خب بسیاری از افراد دور و بر ما لبو دوست ندارند، چون تصور چیزی شیرین در میان سبزیجات و به عنوان یک غذای گرم کمی دور از تصور است.
مجله قرمز: حلوای لبو یکی از حلواهای کمتر شناخته شدهای ست که چندان در بین مردم جا نیفتاده و شاید هم برای اولین بار با آن روبر شدهاید. خب بسیاری از افراد دور و بر ما لبو دوست ندارند چون تصور چیزی شیرین در میان سبزیجات و به عنوان یک غذای گرم کمی دور از تصور است. البته همین وضع در مورد هویج هم صادق است اما اکثریت ترجیح میدهند به چشم میوه به آن نگاه کنند.