مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

طرز تهیه آش آلبالو

مواد لازم برای آش آلبالو :

 لوبیا چیتی 70 گرم 

 عدس 200 گرم

 لپه 50 گرم 

 برنج 75 گرم

سبزی‌ ریز خرد کرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) 500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پیازداغ 4 قاشق سوپخوری

سیرداغ 1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد

نمک، فلفل و زرد‌چوبه به میزان لازم

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

آلبالوی هسته گرفته 300 گرم

نعناداغ 3 قاشق سوپخوری

   

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

 

اکنون گوشت چرخکرده، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و اندکی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

 

اینک از این مخلوط کوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

 

پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در کاسه‌ی مناسبی بکشید و با نعناداغ بیارائید.

 

نکته : در صورت دلخواه می توانید 2 قاشق سوپخوری شکر به آش بیفزائید.

 

منبع : shooroshirin.ir

...

..

...

.

.

..

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.