یک کیک خوشمزه همیشه آدم را وسوسه میکند. کیک قهوه دسر و عصرانه ای بسیار خوشمزه است که زمان زیادی برای درست کردنش لازم نیست و به سرعت آماده می شود. پس با ما همراه شوید تا شیوه ی پخت آن را فراگیرید.
وبسایت 5040: یک کیک خوشمزه همیشه آدم را وسوسه میکند. کیک قهوه دسر و عصرانه ای بسیار خوشمزه است که زمان زیادی برای درست کردنش لازم نیست و به سرعت آماده می شود. پس با ما همراه شوید تا شیوه ی پخت آن را فراگیرید.
مواد لازم:
دارچین 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
نمک 1.2 قاشق چایخوری
شکر قهوهای 1 و 1.4 پیمانه
شکر 2.3 پیمانه
روغن 1.4 پیمانه
جوششیرین 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد ، زده شده
شیر 1 پیمانه
وسایل مورد نیاز:
یک کاسهی بزرگ
همزن برقی
سینی پخت با ابعاد 22 در 33 سانتیمتر
کره برای چرب کردن ته ظرف
کاردک کیک
روش تهیه کیک قهوه
طرز تهیه:
مرحلهی یک
فر را در دمای 177 درجهی سانتیگراد گرمکنید. آرد، نمک و دارچین را در یککاسهی بزرگ مخلوطکنید.
روش تهیه کیک قهوه
مرحلهی دو
شکر قهوهای، شکر سفید و روغن را به ترکیب اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. یک پیمانه از این مخلوط را برای روی کیک کنار بگذارید و باقیماندهی آن را داخل همزن برقی بریزید.
روش تهیه کیک قهوه
مرحلهی سه
جوششیرین، بکینگ پودر، تخممرغ و شیر را اضافه کنید و همزن را روشن کنید. باید ترکیب شما نرم شود.
روش تهیه کیک قهوه
مرحلهی چهار
خمیر کیک را درون سینیای که قبلاً ته آن را چرب کردهاید بریزید. با کاردک روی خمیر را صاف کنید.
روش تهیه کیک قهوه
مرحلهی پنج
مایعی که برای روی کیک کنار گذاشته بودید را حالا روی خمیر پهن کنید. با آرامی با کاردک یا پشت قاشق آن را روی خمیر فشار دهید. کیک را درون فر بگذارید و برای 30 تا 35 دقیقه بپزید. باید در این زمان خلالدندانی که در مرکز کیک فرومیکنید تمیز خارج شود.
روش تهیه کیک قهوه
مرحلهی شش
برای 20 دقیقه کیک قهوهی خود را بگذارید تا خنک شود. سپس آن را تکه کرده و میل کنید.
منبع : bartarinha.ir