مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان,نحوه پخت خورش بامیه و بادمجان


مواد لازم برای خورش بامیه و بادمجان :


مرغ تمیزکرده یک عدد 

 بادمجان قلمی یک اندازه شش عدد 

بامیه 500 گرم

پیاز سرخ کرده 250 گرم 

غوره 250 گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به قدر کافی

روغن 150 گرم

   


طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان :


مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره‌ بادمجان های پوست کنده را چاک می دهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم، سپس مرغ را خرد می کنیم، استخوان های درشت آن را می گیریم و کنار می گذاریم. 


 


غوره را می شوییم و کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادمجان کمی غوره می ریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.


 


نکاتی برای پخت خورش بادمجان:


برای گرفتن روغن اضافی بادمجان‌ها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادمجان ها ته ظرف باقی می ماند.


 


منبع : bartarinha.ir

beytoote.com/cookery/ghazaha/okra1-stew1-eggplant.html

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.