زمان ثبت : دوشنبه 18 بهمن 1395 در ساعت 19:18 ~ چاپ مطلب
نویسنده : maryam
عنوان :

طرز تهیه رولت سیب زمینی


برچسب‌ها : رولت سیب زمینی، مواد کرپ، رولت، کرپ های سرد، سس مایونز، کرپ پهن، یخچال، مرغ پخته، ژامبون
نحوه پخت رولت سیب زمینی,درست کردن رولت سیب زمینی

طرز تهیه رولت سیب زمینی :

همه ی مواد کرپ را با هم می زنیم، تا یکنواخت شود، نه شل و نه سفت باشد.

کف تابه ی متوسط را کمی چرب می کنیم در ۳ مرحله از مواد داخل تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم تا کمی بپزد، خیلی آرام آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم بپزد.

  

 

طرز تهیه مواد داخل رولت :

مواد داخل رولت را با هم ترکیب می کنیم روی کرپ های سرد شده خیلی کم سس مایونز می زنیم و از موادمان خیلی نازک در سرتاسر کرپ پهن می کنیم و با دست خوب به لبه های کرپ می رسانیم، حالا از لبه شروع می کنیم آرام آرام رول کنیم، یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد بعد حلقه حلقه برش می زنیم.

 

نکته برای تهیه رولت سیب زمینی :

می توانید ژامبون یا مرغ پخته ی ریز شده هم اضافه کنید. این دیگر سلیقه ای است.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.