مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

مقالات آشپزی

دریافت آخرین مقالات و اموزش های آشپزی به سبک ایرانی

طرز تهیه پیتزا میگو اسپایسى

نحوه درست کردن پیتزا میگو,طرز تهیه انواع پیتزا


طرز تهیه پیتزا میگو اسپایسى :

میگوها را همراه سویا سس و سیر رنده شده، کمى نمک و فلفل سیاه براى چهار تا پنج ساعت مرینیت مى کنیم.

بیکن را خرد کرده و در تابه بدون روغن تفت مى دهیم تا روغن آن خارج شود، سپس میگوها را اضافه کرده و سرخ مى کنیم.

   

سینى فر را با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را روى آن مى گذاریم، روى خمیر سس مى زنیم، میگوها و بیکن را روى آن مى چینیم، مى توانید میگوها را خرد کنید، چیلى فلکس مى پاشیم، قارچها را ورقه اى خرد کرده و نصف آن را روى خمیر مى گذاریم، در صورت تمایل سبزیجات را اضافه کرده، سپس پنیر را اضافه کرده و مجدداً بقیه قارچ ها را مى چینیم، روى پنیر کمى آب مى پاشیم تا پنیر پیتزا کش دار شود.

 

در فر که از قبل با دماى دویست درجه گرم کرده ایم، تقریباً پانزده تا بیست دقیقه قرار مى دهیم تا خمیر پخته و پنیر طلایى شود. نوش جان.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.