زمان ثبت : دوشنبه 18 بهمن 1395 در ساعت 19:14 ~ چاپ مطلب
نویسنده : maryam
عنوان :

طرز تهیه کروکت برنج


برچسب‌ها : غذا، زرشک، کشمش، جعفری، رب گوجه، فلفل، نمک، تهیه کروکت برنج، برنج، طرز تهیه کروکت برنج

درست کردن کروکت برنج,نحوه پخت کروکت برنج

طرز تهیه کروکت برنج :

برنج را مثل کته دم می کنیم و می گذاریم خنک شود. بعد چرخ می کنیم و به آن تخم مرغ، کمی نمک و کمی زردچوبه یا زعفران اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید.

  

 

در این فاصله هم مواد میانی را آماده می کنیم. گوشت یا مرغ چرخ کرده را با پیاز سرخ کرده کمی زرشک و کشمش و جعفری و رب گوجه، فلفل، نمک و زرچوبه می زنیم.

از مواد برنجی گلوله های کوچک برداشته کف دست صاف کرده از مواد گوشتی داخل آن می گذاریم و به شکل بیضی می پیچیم و بعد داخل روغن داغ که فقط کف تابه را بگیرد سرخ می کنیم.

 

نکته برای تهیه کروکت برنج :

 لازم نیست غرق روغن شود چون تمام مواد پخته شده است.

 این غذا بیشتر برای استفاده بهتر از برنج باقی مانده از وعده های قبل کاربرد زیاد دارد.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.