X
تبلیغات
وکیل جرایم سایبری
زمان ثبت : دوشنبه 18 بهمن 1395 در ساعت 19:13 ~ چاپ مطلب
نویسنده : maryam
عنوان :

طرز تهیه املت قارچ و پیازچه


برچسب‌ها : قارچ، املت، پیازچه، تخم مرغ، پودر بکینگ، فلفل سیاه، آرد، زعفران، روغن، پنیر پیتزا

ز قارچ و پیازچه :

قارچ را شسته خرد کرده و با کره تفت می دهیم بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد پیازچه خرد شده و زرشک و گشنیز را اضافه کرده و کمی که تفت دادیم شعله را خاموش می کنیم تا این مواد کمی سرد شوند.

  

 

در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته نمک، فلفل سیاه و آرد و پودر بکینگ پودر و زعفران را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و مواد دیگر را به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم در ماهی تابه یک کم روغن می ریزیم وقتی که داغ شد موادمان را می ریزیم و هم نمی زنیم وقتی زیر آن پخت برای روی آن درب ماهیتابه را می گذاریم تا بپزد من روی آن را در توستر پختم با یک کم پنیر پیتزا که روی آن زدم.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.