تهیه کوفته بادمجان, نحوه پخت کوفته بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

طرز تهیه کوفته بادمجان :

برای این خورش خوشمزه بادمجان را سرخ و کنار بگذارید گوشت چرخی را با پیاز رنده شده نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی مخلوط و بصورت گرد یا بیضی در بیاورید و سرخ کنید در ظرفی یک پیاز را در روغن تفت دهید زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط بزنید و رب را اضافه کنید و تفت دهید حدود دو لیوان آب بریزید وقتی جوش آمد بادمجان و کوفته را داخل سس بگذارید و گوجه خام را نصف کنید و حرارت را کم کنید تا بپزد و جا بیفتد.

 

نکته :

مقدار مواد لازم برای کوفته بادمجان بستگی به خودتان و میزان مصرفتان دارد که با توجه به ذائقه تان آن را می توانید تغییر بدهید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

نظرات (1)
زمان ثبت : جمعه 17 دی 1395 ساعت 16:56 [لینک نظر]
نویسنده : دوخیییی
وب/وبلاگ : http://eshgh20.coxslot.com/
امتیاز : 0 0
وب متفاوت و زیبایی دارین خیلی خوشحال شدم دوباره به وبتون اومدم باعث افتخاره شما هم به من سر بزنید خیلی ممنون
561188
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.